Kapsalon Van HoofJouw kapsel, onze passie...
Keune
Keune is opgericht in 1922 in Amsterdam en was het eerste bedrijf wat een formule had ontwikkeld voor permanentvloeistoffen. Keune heeft ook als eerste de haarsprays op de markt gebracht. Tegenwoordig verkoopt Keune haar innovatieve producten wereldwijd. Keune staat voor ‘The Art of Hair design’. De haarverzorgingsproducten zijn dan ook altijd van hoge kwaliteit en het merk straalt elegantie en creativiteit uit.

Keune Haarproducten
Keune heeft een ruim assortiment haarproducten waarbij gedacht kan worden aan producten zoals stylingmousse, gel, wax, haarlotion en haarspray. Met deze haarproducten kan het haar in model gebracht worden. Ook kan met bijvoorbeeld de stylingmousse, het haar gekleurd worden voor een korte tijd.

Voor alle haartypes
Keune heeft verschillende lijnen van producten in het assortiment. Zo is er een lijn die pluizig haar voorkomt en krullen of kroezend haar soepel en glad maakt. Verder is er een lijn die ervoor zorgt dat zowel fijn als dik haar makkelijk doorkambaar wordt. Ook is er een lijn die het haar een extra glans geeft. Al deze producten zijn bij ons te koop in de winkel.
empty
Producten
empty
STYLE

Vaarwel Design. Hallo Style!

Stylingproducten moeten simpel (en leuk!) zijn om te gebruiken en luxe maar betaalbaar. Daarom zeggen we Design gedag en verwelkomen we Style, een veelzijdige collectie stylingessentials voor modern, perfect-imperfect haar. Met liefde in het leven geroepen om het haar textuur, glans, fixatie en meer te geven. Keune Style is ontworpen om iedere hair goal realiteit te maken.

Ongecompliceerde, tijdloze en superfijne stylingproducten, dat is Keune Style. Binnen Style vind je productlijnen voor iedere look: Curl, Heat Protect, Smooth, Volume, Texture, Gloss, Refresh en Fix. 

empty
CARE LINE

ESSENTIËLE MINERALEN VOOR GEZOND HAAR

Dit maakt onze Care-productlijn zo effectief: ons Essential Mineral Complex, waarvan is bewezen dat het de gezondheid van je hoofdhuid en haar verbetert. Het is ontwikkeld volgens kwalitatieve wetenschappelijke methoden en beginselen. Alleen het beste is ten slotte goed genoeg voor jouw haar.
empty
BOND FUSION

Wie houdt er niet van gezond en prachtig verzorgd gekleurd haar? Bond Fusion’s unieke systeem van gecombineerde proteïnen verbindt en versterkt de interne structuur van je haar.
empty
KERATIN STRAIGHTENING REBONDING SYSTEM

TRANSFORMEER JE HAAR
We weten dat je van je krullen houdt. Maar soms wil je wel eens wat anders. Met Keune’s gloednieuwe Keratin Straightening Rebonding System creëer je prachtig, steil haar. Het is een super effectieve behandeling die je haar transformeert tot sluike, glanzende lokken.
empty
SEMI COLOR

Keune Semi Color is een ammoniavrije toon-op-toon haarkleuring met een grijsdekking tot 70%. Perfect te gebruiken voor een eerste kleurbehandeling.


Keune Semi Color geeft een intense toon-op-toon kleur met de Dual Coloring-techniek. De Silsoft-technologie garandeert extra glanzend en verzorgd haar.

empty
© 2016 Ggdesign.eu